Formičky plňte piškotovým nebo třeným těstem. Po upečení můžete bábovičky zdobit krémy nebo potírat ganache, na kterou položíte potahovací hmotu. Potahované bábovičky dále zdobte například lentilkami, cukrovými perličkami a dalšími ozdobami. Veselé dortíky se hodí na dětskou narozeninovou party. Lentilky nebo čokoládové bonbony nejlépe připevníte rozpuštěnou čokoládou nebo královskou glazurou. Formičky použijete také k výrobě panna cotty. Díky hladkému povrchu bábovičky snadno vyklouznou. Silikonové formičky odolají vysokým i nízkým teplotám od – 40 do 230 ⁰C. Nepoškodí připravované zákusky, nepřenesou nežádoucí pachy. Během pečení pokládejte formu vždy na stabilní plochu, nejlépe na pečící plech. Díky hladkému povrchu lze upečené nebo vychlazené dezerty snadno vyklápět. Jsou snadno omyvatelné.
6 kusů na platu.
Průměr: 76 mm. Hloubka: 40 mm.
Objem 1 formičky: 115 ml.
Formy lze užívat v teplotách od -60 do +230°C.
Jsou tedy vhodné jak na pečení, tak i na ztužené dezerty.