Díky silikonové podložce docílíte stejných pravidelných tvarů makronek. Hladce řezanou trubičkou nebo trezírovacím sáčkem tvořte kolečka na podložku, s níž skořepiny rovnou upečete a díky hladkému povrchu je snadno oddělíte. Podložku můžete použít i k pečení pusinek, kokosek a dalšího sněhového pečiva, kterým zajistíte, že bude jeden kousek jako druhý. Silikonová podložka je odolná vůči nízkým i vysokým teplotám od – 40 do 230 ⁰C
Forma na přípravu makronek, francouzské sladké speciality, barevných mandlových koláčků, sněhové pusinky, laskonky, minivětrníky z odpalovaného těsta. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,6 cm a 2,3 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte.
Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 230°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí.