Silikonová formička je vhodná k přípravě plněných čokoládových pralinek. Temperovanou tmavou nebo bílou čokoládou vylijte formu a nechte ztuhnout. Připravenou náplní naplňte pralinky pod okraj, nechte zatuhnout a poté přelijte vrstvou temperované čokolády. Odstraňte přebytečnou čokoládu a nechte ztvrdnout. Díky hladkému povrchu můžete pralinky snadno vymačkávat. Pralinky plňte nejlépe ochucenou čokoládovou ganache. Při plnění řídkými náplněmi by se mohly pralinky při zalívání nebo vytlačování poškodit. Čokoládové pralinky můžete po vyjmutí z formy dále dozdobit kontrastní barvou čokolády nebo prachovými perleťovými barvami. Skvěle budou vypadat i pralinky přestříkané bronzovým nebo jinak barevným sprejem. Pralinky můžete použít ke zdobení dortů a zákusků anebo je naskládejte do úhledné krabičky a věnujte k narozeninám, svátku, na Valentýna nebo kdykoliv jindy jako sladkou pozornost.
Kvalitní silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek.