Řezanými špičkami můžete vytvářet bohaté zdobení na slavnostních dortech. Špičkou lze vytvářet zdobené okraje dortů, kytičky i volánky. K výrobě stříkaných květin se hodí použít klopené řezané trubičky. Můžete jí vytečkovat povrchy na dortech do různých tvarů. K efektivnímu zdobení je vhodné prostřídávat 2 – 3 druhy zdobících špiček, kterými docílíte různých dekorativních tvarů o více velikostech. K jemným detailům a drobnému zdobení používejte drobné řezané špičky, kterými docílíte jemného krajkového efektu, můžete jimi i psát a malovat. Pro docílení mohutného zdobení, například na cupcakes volte široké řezané špičky. Řezanými špičkami různých tvarů a velikostí můžete vytvářet dekorativní zdobení královskou glazurou na pernících. Pro zdobení chlebíčků a dalších slaných pokrmů můžete použít řezanou trubičku s hvězdicovými tvary. K barvení krémů používejte sypké nebo gelové barvy. Pracujte s vychlazenými krémy i špičkami.
Špička zdobící hvězda - 8 cípů. Využijete ji na zdobení dortů a zákusků krémem.