Zavolejte nám (Po-Pá 7-15)

Cukrářská špička likérová 24-36

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Více informací ›

Máme na skladě 1 ks Více informací › Objednávky do 22. 4. 12:00, předpokládané dodání: u vás ve středu 24. 4.
435 Kč 360 Kč bez DPH
ks
Kód produktu: KJ246
Záruka: 24 měsíců
Popis a parametry Hodnocení(0)
Cukrářská špička likérová 24-36
Cukrářská špička…
435 Kč

Popis produktu

Speciálně vyrobená špička je určená pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. Ten můžete vyplňovat krémem podle své chuti. Při aplikaci je důležité mít nástroje i připravené suroviny vychlazené, aby se tenké stěny krému nepoškodily.

VÝŠKA 60 mm
PRŮMĚR 24 mm - 36 mm
MATERIÁL POCÍNOVANÝ PLECH

Recept na likérové špičky

  • 7 dkg cukru krystal nebo krupice
  • 2 dkg sojové mouky (hladké odtučněné) k dostání v prodejnách zdravé výživy
  • 1 dkg kakaa
  • 1 dl vody
  • 5 dkg čokolády na vaření
  • 10 dkg ztuženého 100% tuku
  • cca 22 ks kulatých piškotů
  • čokoládu a trochu ztuženého tuku
  • vaječný koňak
  • trochu sušeného mléka na zahuštění koňaku

Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na 4 stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. necháme úplně vychladnout, třeba i do druhého dne. Potom zašleháme změklý ztužený tuk. Dbejte na to, aby jste opravdu měli vyšlehanou hmotu bez kousků tuku.

Než budeme dělat špičky, dáme si hmotu na chvíli do lednice, ale ne úplně ztuhnou, aby šla hmota tlačit pytlíkem. Mezi tím si na piškoty namažeme čokoládu. Zabrání nám změknutí piškotu. Hmotu vytlačíme speciálním nástavcem na piškoty a dáme do lednice. Můžeme si také upéct svoje buflery. (Nástavec má na straně malou dírku a ta musí zůstat venku) . Zásada při dalším zpracování špiček je, že musí být hodně studené, nejlépe namražené. Nezapomeňte si také nechat hmotu na uzavření špiček. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mlékem, naplníme špičky a uzavřeme je ozdobným nástavcem. Dáme opět do lednice. Rozděláme si čokoládu s tukem a velmi ledové špičky v ní namáčíme.

Produkt je zařazen v kategoriích

Trezírovací špičky Kompletní nabídka

Parametry

Použití nevhodné do mikrovlnnné trouby
Netto váha 35 g
Materiál Kov

Zobrazit všechny parametry

Hodnocení zákazníků

Produkt dosud nikdo nehodnotil

Poslat hodnocení

Související produkty

Cukrářská zdobící špička řezaná průměr 10 mm - 6 cípů

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
30 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička 16 na trávu

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
90 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička ruská 241

Dodáme do 7 - 10 dní, v pondělí 29. 4. u vás
88 Kč

Porovnat

Špička plnící na koblihy a trubičky - nerez

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
95 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.70 - listová 10mm

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
83 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.54 - řezaná, klopená 6 mm, 4 cípy

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
81 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička č.125 - růžičková, 17 mm

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
91 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička na košíkový vzor - střední

Máme na skladě, ve středu 24. 4. u vás
149 Kč

Porovnat