Zavolejte nám (Po-Pá 7-15)

Cukrářská špička likérová 24-36

Speciálně vyrobená špička pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. 

Více informací ›

Máme na skladě 3 ks Více informací › Objednávky do 24. 3. 12:00, předpokládané dodání: u vás ve středu 26. 3.
457 Kč 378 Kč bez DPH
457 Kč ks
Kód produktu: KJ246
Záruka: 24 měsíců
Popis a parametry Hodnocení(0)
Cukrářská špička likérová 24-36
Cukrářská špička…
457 Kč

Popis produktu

Speciálně vyrobená špička je určená pro stříkání krémů do výšky s dutým středem. Ten můžete vyplňovat krémem podle své chuti. Při aplikaci je důležité mít nástroje i připravené suroviny vychlazené, aby se tenké stěny krému nepoškodily.

VÝŠKA 60 mm
PRŮMĚR 24 mm - 36 mm
MATERIÁL POCÍNOVANÝ PLECH

Recept na likérové špičky

  • 7 dkg cukru krystal nebo krupice
  • 2 dkg sojové mouky (hladké odtučněné) k dostání v prodejnách zdravé výživy
  • 1 dkg kakaa
  • 1 dl vody
  • 5 dkg čokolády na vaření
  • 10 dkg ztuženého 100% tuku
  • cca 22 ks kulatých piškotů
  • čokoládu a trochu ztuženého tuku
  • vaječný koňak
  • trochu sušeného mléka na zahuštění koňaku

Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na 4 stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. necháme úplně vychladnout, třeba i do druhého dne. Potom zašleháme změklý ztužený tuk. Dbejte na to, aby jste opravdu měli vyšlehanou hmotu bez kousků tuku.

Než budeme dělat špičky, dáme si hmotu na chvíli do lednice, ale ne úplně ztuhnou, aby šla hmota tlačit pytlíkem. Mezi tím si na piškoty namažeme čokoládu. Zabrání nám změknutí piškotu. Hmotu vytlačíme speciálním nástavcem na piškoty a dáme do lednice. Můžeme si také upéct svoje buflery. (Nástavec má na straně malou dírku a ta musí zůstat venku) . Zásada při dalším zpracování špiček je, že musí být hodně studené, nejlépe namražené. Nezapomeňte si také nechat hmotu na uzavření špiček. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mlékem, naplníme špičky a uzavřeme je ozdobným nástavcem. Dáme opět do lednice. Rozděláme si čokoládu s tukem a velmi ledové špičky v ní namáčíme.

Produkt je zařazen v kategoriích

Trezírovací špičky Kompletní nabídka

Parametry

Použití nevhodné do mikrovlnnné trouby
Netto váha 35 g
Materiál Kov

Zobrazit všechny parametry

Hodnocení zákazníků

Produkt dosud nikdo nehodnotil

Poslat hodnocení

Související produkty

Cukrářská zdobicí špička ruská 244

Dodáme do 7 - 10 dní, v úterý 1. 4. u vás
96 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička řezaná průměr 8 mm - 8 cípů

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
78 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.1D - plochá 22 mm 6 zoubků

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
60 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička ruská 241

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
96 Kč

Porovnat

Zdobící špička Wilton 8B

Naskladňujeme do 2 týdnů, ve středu 9. 4. u vás
64 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.54 - řezaná, klopená 6 mm, 4 cípy

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
85 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.83 - hranatá 4 mm

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
71 Kč

Porovnat

Špička nerez zdobící TWIST jemná 1 ks

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
61 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č. 2 - průměr otvoru 1,5 mm - hladká

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
42 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička č. 2B - plochá 16 mm 6 zoubků

Naskladňujeme do 2 týdnů, ve středu 9. 4. u vás
91 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobicí špička č. 95 - obrubová 10mm

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
189 Kč

Porovnat

Cukrářská zdobící špička č.59 - malá prohnutá růžičková 7mm

Máme na skladě, ve středu 26. 3. u vás
39 Kč

Porovnat